Vegetar Take Away fredag og lørdag

Med over 6 års erfaring inden for Premium oplevelser - lige fra salg af Champagne og Caviar til afholdelse af luksus Private Dining, har vi nu taget Vegetar Take Away til nye højder.

Kommer snart

Bliv opdateret via mail
Tilmeld her

Gourmet Take Away med den bedste service

Personlig levering

I post nr. 1000-2990 leverer vi fredag og lørdag Take Away

Drive In afhent

Afhent fredag eller lørdag i vores smarte Drive In i Hvidovre

Ny menu hver uge

Oplev en ny gourmetoplevelse hver uge

Kommer snart

00
:
00
:
00
:
00
Kommer snart

Bliv opdateret via mail
Tilmeld her

Lavet af stjerne-kok

Paul Bak

Paul er udlært kok fra Falsled Kro. Derefter rejste han verden rundt i 7 år for at udvide hans kulinariske horisont.
Hans personlige forhold til mad ligger på en base af bæredygtighed og kreativitet samt interesse for kunst og kultur bundet sammen af mad nørderi med et kæmpe N. 

Stor erfaring

Erfaringerne er gjort på alt fra Michelin stjernet restauranter I Sydfrankrig og London til en lille fiskebaseret cafe i New Zealand og 1 hattede Asiatiske restauranter i Australien og senest restauratør i Oslo.

Smagen af kreativitet

Paul’s passion er at bringe velsmag og visualitet i alt fra det klassisk franske køkken og ny nordiske med meget inspiration samlet fra hans erfaringer i det asiatiske køkken.

Kærlighed

Til kvalitet og bæredygtighed

  • Vi bruger kun de bedste råvarer
  • Økologisk og lokalt hvor det er muligt

PremiumGourmet - en del af PremiumGroup

PremiumBottles

Siden 2014 har vi solgt Champagne og spiritus

PremiumCaviar

DK officielle forhandler af Caviar fra Kaviari Paris

PremiumGourmet

Private Dining, Take Away og tastings

PremiumGroup er en familievirksomhed fra Hvidovre siden 2014

Vegetar Take Away fredag og lørdag

Med over 6 års erfaring inden for Premium oplevelser - lige fra salg af Champagne og Caviar til afholdelse af luksus Private Dining, har vi nu taget Vegetar Take Away til nye højder.

Kommer snart

Bliv opdateret via mail
Tilmeld her